Home   >  Links   >  Downloads

Sanitair

Badkamers

We zijn in deze moderne tijd meer aandacht gaan besteden aan hygiëne en comfort. Modern sanitair heeft andere doeleinden dan vroeger. Zo is een bad of een douche er niet alleen om jezelf te wassen, ontspannen is minstens zo belangrijk geworden in deze jachtige maatschappij waarin stress niet meer is weg te denken.

De Ruiter Installatietechniek BV installeert voor u van een enkele kraan tot en met een complete badkamer. Wij bieden een compleet aanbod van sloop, electra-, installatie-, stuc- en tegelwerk. U heeft één aanspreekpunt. Om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod van sanitair hebben wij een samenwerkingsverband met diverse gerenomeerde sanitairtoonzalen in de regio. Bij een bezoek aan een van deze showrooms bent u verzekerd van een prima persoonlijk advies.

Bij het verbouwen van badkamers wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen, in principe is alles mogelijk. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zullen onze mensen u adviseren en met u overleggen over de toe te passen technieken, materialen en opstellingsmogelijkheden.
Hierdoor zijn we er zeker van dat u jarenlang tevreden zult zijn over uw badkamer en toilet. Ook voor aanpassingen in uw toilet en badkamer met ergonomisch sanitair bent u bij ons aan het goede adres voor advies en uitvoering.