Home   >  Links   >  Downloads

Verwarming

Klimaatbeheersing

Voor een behaaglijk klimaat in uw woning of bedrijfspand is een juiste installatie nodig voor het verwarmen of koelen. Een goed advies voor het plaatsen van een warmte- of koelsysteem is erg belangrijk en wij adviseren u daar graag in. De Ruiter Installatietechniek BV heeft zich gespecialiseerd in het verwarmen en koelen van ruimten met behulp van water of elektriciteit. U kunt bij ons terrecht voor klimaatbeheersing, airconditioning en luchtbehandeling. Ook leveren wij duurzame installaties die werken op zonne-energie of aardwarmte.

Centrale verwarming

Wij zijn officieel warmteservicespecialist voor het merk Bosch. Dit heeft voor u als klant het voordeel dat u betere garantievoorwaarden en support krijgt. De Ruiter Installatietechniek BV kan u een scherp toegesneden advies geven welk type ketel u het beste kunt kiezen wat betreft uw wensen en comfortvraag. Wij kunnen leveren uit een breed assortiment cv-ketels en verzorgen indien gewenst ook het onderhoud voor u.

Vloerverwarming

Niets geeft een beter warmtecomfort dan vloerverwarming. Met een minimale werkhoogte van 5 cm is het al mogelijk om een vloerverwarming, verwarmd door CV-water, in een ruimte aan te leggen. In bestaande situaties slijpen we de leidingen stofvrij voor u in de vloer. Wij leveren u in beide situaties een complete vloerverwarming met buis en verdeler en waar nodig isolatieplaten en randisolatie.